Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C

Kandidaat Service Manager

CPBT10100
geen
popularity
man
7-3-2024 15:48
Noord-Holland, MBO, Elektrotechniek, Senior
nee red
onbekend
onbekend
3.5
Ik ben een ervaren, zelfstandige, servicegerichte manager van projecten, services en helpdesk teams met goede communicatieve vaardigheden. Deze rollen heb ik in de afgelopen jaren vervuld binnen een internationale dienstverlenende organisatie met een sterke focus op de klantenwens, rekening houdend met de visie van het bedrijf. Ik heb mij altijd als spin in het web opgesteld en ik werk graag zelfstandig en in teams, waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en kan ontwikkelen. Mijn omgang met de klant is meestal informeel maar altijd met professionele inborst. Conflicten ga ik niet uit de weg en er zijn maar weinig die ik niet kan oplossen. Deze instelling heeft geresulteerd in jarenlange samenwerking met Defensieorganisaties, ABN-AMRO bank, T-Mobile en de Belastingdienst. Ik heb veel ervaring opgedaan in mission critical omgevingen waarbij downtime onacceptabel is. Hierbij heb ik projecten voor Defensie, Telecom en Belastingdienst opgestart en afgerond met project doorlooptijden van enige jaren. Ik vervulde in een rooster de rol van country duty manager waarbij ik de verantwoordelijkheid had voor de totale service delivery in Nederland en bij calamiteiten en escalaties direct werd ingeschakeld. Mijn technische achtergrond heeft altijd ondersteund bij mijn projecten. Daarbij spreek ik de taal van de technici en kan dit goed verwoorden in de management en project rapportages. Trefwoorden met betrekking tot mijn persoon zijn: klantgericht, betrokken, besluitvaardig, kritisch, detail en oplossingsgericht. Mijn kennis en vaardigheden op de volgende gebieden: technische expertise van bedrijf kritische systemen ter ondersteuning van mijn organisatorische vaardigheden, inzicht in de belangrijkheid van informatiesystemen bij klanten, inzicht in de klantenorganisatie, leidinggeven aan operationele teams en helpdesk, klant specifieke E2E serviceverlening en leiden van projecten en programma’s.
U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close