info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Opdrachtgevers

Onze relatie met opdrachtgevers en kandidaten kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, professionaliteit en betrouwbaarheid. TechResources werkt volgens de kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9002. Het kwaliteitsbeleid is gericht op een effectieve en verantwoorde dienstverlening. Hierdoor kunnen wij voldoen aan met de opdrachtgever overeengekomen eisen en verwachtingen.

Met opdrachtgevers overleggen we structureel over de kwaliteit van te leveren en geleverde diensten. Daarbij hanteren wij een zorgvuldige benadering in opdrachtverwerving en -verwerking. Ons moderne automatiseringssysteem draagt bij aan het kunnen leveren van vakbekwaam, ervaren, goed opgeleid en bijgeschoold personeel.

Werving en selectie of detachering

Voor uw vacature werven en selecteren wij de juiste kandidaat. Na een gedegen inventarisatie van onder andere uw organisatie, de functie-inhoud en opleidingseisen maken we in overleg met u de profielschets. Vervolgens raadplegen we onze database en ons netwerk. Eventueel besluiten we om wervingsmedia zoals internet en gedrukte media in te zetten. Met de beschikbare kandidaten worden uitgebreide interviews afgenomen. De uit deze selectie voortgekomen potentieel geschikte kandidaten stellen wij aan u voor. Afhankelijk van onze afspraak leidt de juiste match tot een dienstverband bij u of tot detachering.

Bij detachering wordt de medewerker voor een bepaalde periode of voor de duur van het project bij u ingezet. Periodiek evalueren wij de samenwerking tussen de u en onze gedetacheerde. Vast onderdeel daarbij is het bepalen van de opleidingsbehoefte. Immers, de invulling van een project kan een upgrade van specifieke kennis vereisen. Tevens besteden wij zeer veel aandacht aan coaching en begeleiding van de gedetacheerde. Wij motiveren en stimuleren betrokkenheid bij verbeteringen. Zo realiseren we een hoog kwaliteitsbewustzijn en een optimalisering van uw bedrijfsproces.

Projectbureau Industrieel Onderhoud

Een samenwerking met ons Projectbureau draagt bij aan een storingsvrij productieproces. Op flexibele basis kunt u gebruikmaken van onze representatieve onderhoudsmonteurs. Allen zijn vakbekwaam op werktuigbouwkundig of elektrotechnisch gebied. Zij hebben ten minste vijf jaar werkervaring en ruime ervaring in het verrichten van zowel preventief als correctief onderhoud. Zo nodig worden onze medewerkers bijgeschoold voor het bij u te verrichten werk. Door hun ervaring met het werken op verschillende locaties zijn zij snel ingewerkt en gewend om in teamverband te werken. In overleg met u maken wij een complete profielschets.

Vanaf mei 2000 is ons bureau conform VCU-normen gecertificeerd.

Optimale detachering is maatwerk. Een helder gesprek met onder andere een analyse van het project, functieomschrijving, opleidings- en ervaringsinformatie alsmede persoonlijke drijfveren vormen de basis van een goed eindresultaat. Zowel werkgevers als werknemers hebben baat bij gebruikmaking van onze dienstverlening en ons netwerk. Graag zijn wij ook u van dienst en voorzien wij u van aanvullende informatie.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close