info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Onze werkwijze

Voor uw vacature werven en selecteren wij de juiste kandidaat. Na een gedegen inventarisatie van onder andere uw organisatie, de functie-inhoud en opleidingseisen maken we in overleg met u de profielschets. Vervolgens raadplegen we onze database en ons netwerk. Eventueel besluiten we om wervingsmedia zoals internet en gedrukte media in te zetten. Met de beschikbare kandidaten worden uitgebreide interviews afgenomen. De uit deze selectie voortgekomen potentieel geschikte kandidaten stellen wij aan u voor. Afhankelijk van onze afspraak leidt de juiste match tot een dienstverband bij u of tot detachering.

Bij detachering wordt de medewerker voor een bepaalde periode of voor de duur van het project bij u ingezet. Periodiek evalueren wij de samenwerking tussen de u en onze gedetacheerde. Vast onderdeel daarbij is het bepalen van de opleidingsbehoefte. Immers, de invulling van een project kan een upgrade van specifieke kennis vereisen. Tevens besteden wij zeer veel aandacht aan coaching en begeleiding van de gedetacheerde. Wij motiveren en stimuleren betrokkenheid bij verbeteringen. Zo realiseren we een hoog kwaliteitsbewustzijn en een optimalisering van uw bedrijfsproces.

Hoe werken wij?

Het motto van TechResources is de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Daartoe zoeken wij bij elke opdracht de persoon met juist die bijzondere deskundigheid of ervaring en persoonlijkheid, welke vereist zijn voor dàt specifieke project. Ook aspecten als bedrijfscultuur bij de opdrachtgever en persoonskenmerken van de kandidaat worden hierbij getoetst en op elkaar afgestemd. De contacten met onze projectmedewerkers onderscheiden zich door een professionele benadering en goede begeleiding bij voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. De relatie wordt gekenmerkt door wederzijds respect en persoonlijke aandacht. Zowel ervaren specialisten als net afgestudeerden worden op onze projecten ingezet, waarbij menig gedetacheerde medewerker/ster is doorgestroomd bij de opdrachtgever na oplevering van het project en door zijn/haar geleverde prestaties binnen dit project.

Kwaliteitsbeleid

Aan een zorgvuldige werkwijze ontlenen wij ons succes. De ervaren projectleiders en de goed doordachte ondersteunende processen in deze tak van dienstverlening zijn mede bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Ons kwaliteitszorgsysteem is gebaseerd op de ISO-norm 9002. Dit systeem ondersteunt ons in de uitvoering van onze dienstverlening zowel naar de opdrachtgevers als onze medewerkers/sters. Tevens zijn wij per 24 mei 2000 gecertificeerd op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Deze aspecten in relatie met arbeid zijn een belangrijk aandachtsgebied van het management en maken onderdeel uit van het ondernemingsbeleid. De vaste medewerkers van TechResources zijn in het bezit van het diploma Basisveiligheid. Ook U kunt profiteren van het netwerk van TechResources. Gaarne nodigen wij U uit om contact met ons op te nemen, en in een persoonlijk kennismakingsgesprek Uw specifieke wensen en eisen kenbaar te maken.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close