Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures elektrotechniek - TechResources

Vacatures elektrotechniek

Je bent op zoek naar een baan in de elektrotechnische sector. Wij helpen jou om de juiste vacature te vinden, zodat je snel weer aan de slag kan gaan.

Bij TechResources bieden we een breed aanbod aan vacatures voor verschillende functies in de elektrotechniek. Wij plaatsen middelbaar en hoogopgeleide elektrotechnici bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland. Via een persoonlijke relatie zorgen we voor de perfecte match.

Ben jij klaar voor een baan bij een opdrachtgever en project die precies bij jou passen? Kijk dan snel hieronder en vind de vacature die jou op het lijf is geschreven.

Amsterdam

Meewerkend voorman infra/utiliteit

Als voorman begeleid je de monteurs infra/utiliteit en ga je aan de slag in een tunnel in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden ten behoeve van armaturen....
Gepubliceerd: 11-06-2024
Referentie nr:#PBV01736
A

Monteur Storingsdienst in Amsterdam

Geen dienst is hetzelfde, waardoor verveling zeldzaam is. De variëteit aan installaties en processen vereist een brede kennis en een affiniteit met techniek. Je houdt toezicht op de...
Gepubliceerd: 06-06-2024
Referentie nr:#PBV01734
Amsterdam

Elektromonteur infra/utiliteit

Als monteur infra/utiliteit ga je aan de slag in een tunnel in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden ten behoeve van armaturen. Dit omvat onder andere...
Gepubliceerd: 29-05-2024
Referentie nr:#PBV01732
B
Purmerend

Internationaal service-engineer

Als International Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceopdrachten over de hele wereld, die door de klant zijn toegewezen. Hieronder vallen onder andere...
Gepubliceerd: 12-03-2024
Referentie nr:#PBV01689
IJmuiden

Elektromonteur zzp - zware industrie

Op Tata Steel worden verschillende soorten elektromotoren gebruikt, variërend van kleine motoren voor pompen en ventilatoren tot grote motoren voor de aandrijving van zware machines. Deze...
Gepubliceerd: 29-02-2024
Referentie nr:#PBV01726
C
Houten

Commissioning Engineer Energietechniek

Voor deze speler zijn we op zoek naar een Commissioning Engineer Energietechniek. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het inbedijfstellen, inspecteren en modernificeren van verschillende...
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#PBF01549
D
Rotterdam

Werkplaatsmanager omgeving Rotterdam

Zoek jij als ervaren werkplaatsmanager in Rotterdam een nieuwe functie?
Gepubliceerd: 26-02-2024
Referentie nr:#PBV01722
E
Amsterdam

Procesoperator ploegendienst Amsterdam (5-ploegen)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Procesoperator voor locatie Amsterdam. Zij spelen een cruciale rol in de zorgsector en vervullen daarbij een belangrijke maatschappelijke taak.
Gepubliceerd: 07-11-2023
Referentie nr:#PBS01718
F
Nieuwegein

Maintenance Technician/onderhoudsmonteur

Je gaat aan de slag met het onderhouden van complexe technische systemen en het oplossen van problemen op locatie bij de klant. Je werkt met hoogwaardige elektrotechnische en mechanische...
Gepubliceerd: 25-10-2023
Referentie nr:#PBV01715
Utrecht

Elektromonteur utiliteit in Utrecht

Als elektromonteur utuliteit in Utrecht werk je samen met een team van 18 deskundige medewerkers, verdeeld over 6 ploegen in het cluster energievoorziening (EV) . Elke ploeg bestaat uit een...
Gepubliceerd: 13-10-2023
Referentie nr:#PBV01702
G

Vacatures elektrotechniek voor MBO, HBO en TU

Wij helpen opdrachtgevers in de elektrotechnische sector die op zoek zijn naar allerlei soorten professionals, zowel voor functies in pak, als voor functies met de handen uit de mouwen. Je vindt hier namelijk vacatures op MBO-, HBO- en op WO-niveau (TU).

Zo hebben we vacatures voor uitvoerende opdrachten als monteur, service monteur en elektrotechnisch engineer, maar ook coördinerende en leidinggevende opdrachten als werkvoorbereider, projectleider en voorman.

Het maakt dus niet uit wat je specialisatie, opleiding of achtergrond in de elektrotechniek is; bij TechResources hebben we altijd wel een vacature die bij jou past.

Onze persoonlijke werkwijze

In onze werkwijze zijn we altijd op zoek naar de perfecte match. En dat gaat verder dan alleen het kijken naar jouw geschiktheid voor een baan.

Wij onderscheiden ons juist van onze concurrenten door zo uitvoerig mogelijk te werk te gaan bij het plaatsen van technische professionals. Zo weet iedereen wat hij kan verwachten en behalen jij en je nieuwe opdrachtgever samen de beste resultaten op het project.

De perfecte match

De perfecte match vergt veel onderzoek en voorbereiding. Hij moet aan elk criterium voldoen, zodat alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn met de nieuwe samenwerking. Daarom gaan wij gedegen te werk bij het koppelen van de juiste professional aan het juiste project.

Bij ons is er geen plaatsing voordat wij meer weten over de kandidaat, de opdrachtgever en het project. Daarvoor is een persoonlijke benadering onmisbaar, zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Persoonlijke relatie met de kandidaat

Bij het selecteren van geschikte kandidaten stoppen we niet bij jouw CV. We willen ook weten wie je bent, wat jou drijft en waarin jij jezelf onderscheidt van anderen. Om je beter te leren kennen gaan we het gesprek met je aan. Alleen zo ontdekken we meer over jou en voor welk project en opdrachtgever je geschikt bent.

Persoonlijke relatie met de opdrachtgever

Wij vinden dat we ook de opdrachtgever en het project beter moeten leren kennen. Hoe weten we anders waar we onze kandidaten plaatsen? Elke opdrachtgever brengen we daarom een bezoek. Zo kunnen we ook met hem in gesprek en krijgen we een beeld van het project.

Verschillende functies elektrotechniek

De elektrotechnische sector is een breed vakgebied, waarin allerlei verschillende technische specialisten een rol spelen. Wij streven ernaar al die specialisten passend te bedienen met onze vacatures. Voor onder andere de volgende functies hebben wij beschikbare opdrachten:

  • Monteur
  • Werkvoorbereider
  • Service monteur
  • Projectleider
  • Voorman
  • Manager
  • Elektrotechnisch engineer

Wat voor banen bieden wij aan

Door de juiste kandidaten te vinden voor het project nemen wij de opdrachtgevers veel werk uit handen. Zij besteden de recruitment aan ons uit en kunnen erop vertrouwen dat wij geschikte mankracht vinden voor hun project. Er is een aantal manieren waarop wij je aan de slag kunnen helpen bij een opdrachtgever.

Werving & selectie

Als je langer bij een werkgever in dienst wilt, dus ook na afronding van een project, helpen wij je vooruit. Zodra er een vacature is waar jouw profiel goed bij aansluit, bereiden we je voor op de baan, zodat je direct aan de slag kunt voor je werkgever.

Detachering

Tijdelijk aan de slag? Dat kan ook. Bij detachering zorgen we dat alles voor jou geregeld is en dat jouw opdrachtgever tevreden kan zijn met je werkzaamheden.

Verplichtingen als administratie, loonbetaling en zorg nemen wij voor onze rekening en als je bijvoorbeeld door ziekte niet kan werken, verzorgen wij de doorbetaling van je loon. En is de opdracht voltooid? Dan kom je terug naar ons en gaan we voor je op zoek naar een nieuwe plaatsing.

Interim (ZZP'ers)

Als zelfstandige kunnen we je ook helpen met het vinden van een baan. Veel werkgevers zoeken op tijdelijke basis naar ZZP’ers om bijvoorbeeld gaten in hun personeel op of aan te vullen. Als zelfstandige ben je flexibel en ben je het gewend om vaker van opdrachtgever te wisselen. Dat maakt jou een unieke kracht in een dynamische sector als de elektrotechniek.

Een baan in de elektrotechniek in jouw regio

Bij ons vind je vacatures vanuit heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in vacatures in Noord-Holland maar we bieden overal in de Randstad projecten in de elektrotechniek en ook in bijvoorbeeld Friesland, Flevoland of Noord-Brabant. Zo zit er altijd een project tussen bij jou in de buurt.

Is er op het moment geen elektrotechnische vacature in jouw regio? Neem dan contact met ons op en we kijken hoe we je kunnen helpen, bijvoorbeeld door je persoonlijk op de hoogte te houden van het laatste vacatureaanbod.

Internationale vacatures elektrotechniek

Ook voor projecten buiten Nederland kan je bij ons terecht. Deze internationale projecten kunnen gedeeltelijk in Nederland zijn, over de grens in België of Duitsland of verder van huis.

Vind jouw nieuwe baan in de elektrotechniek bij TechResources

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan en start met vinden. Wij helpen je op weg. Bekijk het overzicht aan beschikbare vacatures hierboven en lees verder waar jouw aandacht wordt gevangen. Maak gebruik van de filteropties links in beeld om je zoektocht scherper te stellen. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we je ermee kunnen helpen.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close