info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Werken als ZZP-er

Werken als ZZP-er bij TechResources.

Werken als ZZP-er kan ook bij TechResources. Wij hebben regelmatig opdrachten waarbij de inzet van ZZP-ers wenselijk en nodig is.
Met de Belastingdienst hebben wij overeenkomst bereikt zodat ZZP-ers met een gerust hart op onze opdrachten kunnen werken.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de Voedingsmiddelenindustrie, Energie opwekking, Procesindustrie, Machinebouw, Postverwerking, Staalindustrie, Service en Onderhoud,

Nederland telt bijna een miljoen mensen die werken als ZZP-er. Zij bepalen zelf welke opdrachten ze wel of niet aannemen. Omdat het om kortere opdrachten gaat is het regelmatig wisselen van opdrachtgever vanzelfsprekend. Flexibiliteit is jouw grootste kracht. En wij ondersteunen dat.

De Arbeidsmarkt is constant in beweging en voor ZZP-ers is het zelfstandig werken belangrijk. Deze mensen lopen duidelijk voor op de ontwikkelingen van de toekomstige arbeidsmarkt en door deze manier van werken, dragen zij bij aan de ontwikkeling hiervan.

Neem contact op zodat we onze samenwerking kunnen bespreken.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close