Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures installatietechniek - TechResources

Vacatures installatietechniek

Je bent op zoek naar een nieuwe baan in de installatietechniek. Wij zijn erin gespecialiseerd om geschikt werk te vinden voor technische professionals en we helpen jou graag bij het vinden van de juiste vacature.

Installatietechniek is onmisbaar in een moderne samenleving, waar installateurs alles draaiende houden met hun elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Bij TechResources vind je de vacature die het best past bij jouw ervaring, opleiding, specialisme en wensen.

Kijk hieronder of jouw nieuwe baan ertussen zit. Wil je meer informatie over ons en ons aanbod? Lees dan verder onderaan de pagina.

Beverwijk

Senior Projectleider Ventilatietechniek

Heb jij ervaring als projectleider binnen de lucht-, en ventilatietechniek? De organisatie waar wij deze vacature openstaat werkt landelijk en heeft veelal mooie en unieke projecten in en rond de...
Gepubliceerd: 09-03-2023
Referentie nr:#PBB01267
A
Purmerend

Service-engineer binnendienst

De service-engineer binnendienst is verantwoordelijk voor het testen en controleren van productieproducten. Je bewaakt de voortgang van je eigen project en rondt formaliteiten af tijdens- en na de...
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#PBV01689
Purmerend

Engineer assistent

Als engineering assistant wordt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het tekenwerk, documentatie en het acuraat verwerken van relevante gegevens/specificaties. Je voert voorkomende...
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#PBV01686
Utrecht

BIM Modelleur

Ben jij een ervaren Revit Modelleur en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature interessant voor jou! Wij hebben namelijk behoefte aan een ervaren modelleur ter versterking van het team...
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#PBB01588
B
Oudkarspel

BIM/Revit modelleur

Als tekenaar bij deze internationale organisatie, op het gebied van sport en recreatie-apparatuur, ben je een belangrijke schakel binnen het project.  Een functie waarin je werkt aan...
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#PBB01337
IJmuiden

Onderhoudsmonteur (WTB)

Welke technische onderhoudsmonteur zorgt ervoor dat de productie van deze voedingsmiddelenproducent in honden- en kattenvoer in topconditie blijft?
Gepubliceerd: 06-02-2023
Referentie nr:#PBBI01684
C
Amsterdam

Hoofd technische dienst

Als hoofd technische dienst ben jij alles in 1. Manager, werkvoorbereider en planner. Lees verder en ontdek je andere werkzaamheden!
Gepubliceerd: 06-02-2023
Referentie nr:#PBV01675
Amsterdam

Director of Engineering

The Director of Engineering provides a high level of property maintenance knowledge. Position has overall responsibility for maintaining the building with particular attention towards safety,...
Gepubliceerd: 06-02-2023
Referentie nr:#PBCS01674
Nederland/Buitenland

Hoofd Technische Dienst

Voor een hotel waar o.a. een grootschalige renovatie op de agenda staat zoeken wij een hoofd technische dienst. Het gaat o.a. om het renoveren van meer dan 250 hotelkamers. Als hoofd van de...
Gepubliceerd: 25-01-2023
Referentie nr:#PBB01631

Wat is installatietechniek?

Installatietechniek is even veelzijdig als belangrijk. In deze branche draait het om het samenstellen van onderdelen tot goed werkende apparaten of machines en het onderhouden van bestaande installaties. Het is een zeer gevarieerde sector, waar er veel onderdelen zijn om je in te specialiseren.

Je kunt bijvoorbeeld werken in de Elektrotechniek, maar ook in Werktuigbouwkunde is er veel vraag naar een bedreven installateur. Daarnaast wordt er gezocht naar monteurs voor transportinstallatie, zoals kraaninstallaties, en warmte- en koude installaties, zoals koelingen.

Het werk in de installatietechniek kan in een fabriek, in de bouw of op locatie bij klanten. Daarom is het belangrijk dat je rekening houdt met waar jouw voorkeur ligt: dagelijks samenwerken op een vaste locatie met veel collega’s, of zelf langsgaan bij klanten thuis of op kantoor om daar aan de slag te gaan.

Installatietechniek op MBO of HBO niveau

Heb je een MBO- of HBO- opleiding Installatietechniek afgerond? Het maakt eigenlijk niet uit, want er is zowel vraag naar uitvoerende als aansturende functies. Daarom vind je bij ons naast vacatures voor vakbekwame en professionele technici, bijvoorbeeld als Monteur, ook vacatures voor professionals met de kennis en ambitie om leiding te geven bij een project, zoals Projectleider.

Onze persoonlijke werkwijze

Er zijn veel bureaus die zich bezighouden met recruitment en detachering van technische professionals, maar bij TechResources doen we dingen op onze eigen manier. Natuurlijk proberen we altijd werknemers en werkgevers te helpen bij hun zoektocht naar respectievelijk werk en personeel, maar wij gaan nog een stukje verder.

Wij vinden het erg belangrijk dat er ook een match is bij het plaatsen van professionals, want we willen dat iedereen tevreden is. Om daar zeker van te zijn doen we uitvoerig onderzoek van te voren. Zo kan je ervan uitgaan dat je goed terechtkomt.

De perfecte match

Voor een perfecte match moet je iemand goed kennen. Daarom hechten we veel waarde aan het bouwen van een persoonlijke relatie. Op die manier leren we waar jij het best past en welke werkgever wij het meest gelukkig maken met jouw kennis en ervaring.

Persoonlijke relatie met de kandidaat

Jouw CV zegt in onze ogen niet genoeg over jou. Voor het vinden van jouw ideale baan moeten we meer over je weten. Voor we je plaatsen gaan we dus eerst met je in gesprek. We willen weten wat jij wilt, wat je drijft en wat voor persoon je bent. Aan de hand van jouw uitgebreide profiel kunnen we nauwkeurig op zoek gaan naar de meest geschikte vacature.

Persoonlijke relatie met de opdrachtgever

Wij streven naar een zo compleet mogelijk beeld voorafgaand aan plaatsing en dus willen we ook de verschillende opdrachtgevers en projecten leren kennen. Daarvoor komen we langs op locatie en gaan we in gesprek om te horen wat hun eisen en wensen zijn bij het vinden van personeel.

Welke functies zijn er in de installatietechniek?

Als technisch professional ben je bedreven in jouw eigen specialisme binnen de installatietechniek. Je wilt dan natuurlijk alleen die vacatures vinden die bij jouw capaciteiten aansluiten. Daarom zetten we een aantal van de verschillende functies hieronder voor je op een rijtje. Bovendien kan je nauwkeuriger door onze vacatures zoeken door te filteren op de beschikbare functiegroepen.

Elektromonteur

Als elektromonteur staat jouw werk in het teken van elektrische installaties en systemen. Het is jouw taak om de bedradingen van de elektrische apparaten op jouw werkplek goed aan te leggen. Daarbij moeten eventuele elektrische systemen correct zijn ingesteld om naar behoren te blijven werken.

Werktuigbouwkundig monteur

Een werktuigbouwkundig monteur is belangrijk als het gaat om klimaatinstallaties, zoals verwarmings- en ventilatiesystemen, sanitaire installaties, oftewel riolering en afwatering, en brandbestrijdingsinstallaties, de afvoer van rook en warmte en blussystemen. Je bent dus veel werkzaam als installateur in de bouw.

Servicemonteur/onderhoudsmonteur

Installaties blijven niet eeuwig in goede staat. Daarom kunnen ze niet zonder onderhoud. Als servicemonteur lever je periodiek gepland onderhoud, maar je komt ook in actie bij defecten. In beide gevallen kan een installatie weer lange tijd vooruit als jij langs bent geweest.

Projectleider

Een projectleider in de installatietechniek leidt een project in goede banen. In veel gevallen ben je verantwoordelijk voor de installaties bij de bouw of renovatie van gebouwen. Dat vergt natuurlijk organisatorische en leidinggevende capaciteiten, maar je moet ook over de nodige technische bagage beschikken. Jij ziet erop toe dat het werk binnen de tijd, de verwachtingen en de kwaliteitseisen wordt voltooid.

Installatietechniek vacatures in Noord-Holland

Bij TechResources zijn we gespecialiseerd in vacatures in de installatietechniek in Noord-Holland. Doordat wij er zelf gevestigd zijn, in Heemskerk, kennen we de regio goed en zijn we des te beter bekend met de industrie in die provincie. Die achtergrond stelt ons in staat om jou zo goed mogelijk te plaatsen bij een project en werkgever die bij jou passen.

Staat jouw ideale vacature er op het moment niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van het laatste aanbod.

Internationale installatietechniek vacatures

Ga jij graag het avontuur aan en houdt dat voor jou niet op bij de landsgrens? Dan hebben we voor jou een interessant aanbod aan internationale vacatures. Zo is er werk waarvoor je moet reizen tussen Nederland en de buurlanden, maar er zijn ook vacatures waarbij je nog verder van huis aan de slag kan, in Europa of zelfs daarbuiten.

Vind jouw nieuwe baan in de installatietechniek bij TechResources

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan en start met vinden. Wij helpen je op weg. Bekijk het overzicht aan beschikbare vacatures hierboven en lees verder waar jouw aandacht wordt gevangen. Maak gebruik van de filteropties links in beeld om je zoektocht scherper te stellen. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we je ermee kunnen helpen.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close