info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Voor kandidaten

Kandidaten die een nieuwe werkgever zoeken en die voldoen aan onze criteria zijn van harte welkom. Omdat wij goed contact onderhouden met werkgevers heeft u een goede kans om snel de geschikte baan te vinden. Graag willen we u in een persoonlijk gesprek leren kennen. Daarbij zijn wij geïnteresseerd in uw motieven, opleiding, ervaringen en uw eisen en wensen. Afhankelijk van uw voorwaarden, de situatie en onze mogelijkheden introduceren wij u als vaste medewerker bij onze opdrachtgevers. Een andere mogelijkheid is dat wij u op projectbasis aanbieden. Daarbij beschouwen wij uw persoonlijke gegevens als strikt vertrouwelijk en communiceren wij deze alleen met uw toestemming.

Werken bij een nieuwe werkgever

Door bemiddeling van onze afdeling Werving en Selectie kunt u bij een van onze opdrachtgevers in vaste dienst komen. Voor u gelden dan de arbeidsvoorwaarden van uw nieuwe werkgever. De afspraken worden door hem vastgelegd in een arbeidscontract. Op de pagina 'Vacatures' treft u een overzicht van de momenteel beschikbare vacatures. Op de 'Contactpagina' kunt u zich door middel van een Open Sollicitatie aanmelden. In dat geval nemen wij uw gegevens op in onze kandidatendatabank. Wanneer wij denken een passende baan voor u te hebben gevonden, dan bespreken we de mogelijkheden en arrangeren we uw kennismaking met onze opdrachtgever.

Werken bij Projectbureau Industrieel Onderhoud

Wordt u werknemer bij ons projectbureau, dan krijgt u van ons een arbeidscontract. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding, spaarloonregeling, studiekostenvergoeding, ongevallen- en invaliditeitsverzekering. U krijgt afwisselend werk, bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties. Door de verscheidenheid aan werk bent en blijft u allround vakman. Wij houden intensief contact met u, voeren functioneringsgesprekken en bespreken met u de opleidingsbehoefte. In overleg met u wordt een planning van de te volgen opleidingen en trainingen vastgesteld. Daarnaast besteden wij zeer veel aandacht aan coaching en begeleiding. Voor ons Projectbureau zoeken wij collega's met werktuigbouwkundige- of elektrotechnische achtergrond op MBO-4 niveau, MTS-niveau. Maar ook LTS plus Bemetel-, Smecoma-, Som-, of een bedrijfsschoolopleiding, een interne opleiding van defensie of de Middelbare Scheepvaartschool. Met een aanvullende cursus zoals hydrauliek, pneumatiek, machinebankwerker, storingzoeken in elektrotechnische installaties, PLC-techniek of toegepaste elektronica ben je uiteraard in het voordeel.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close