info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Werken in dienst van TechResources

Wat zijn de activiteiten van TechResources binnen het Projectbureau Industrieel Onderhoud?

Onderhoud aan machineparken is een veelzijdig en veeleisend werkgebied. Productielijnen moeten met maximaal rendement draaien: daarom moeten pieken snel worden opgevangen, en storingen snel worden opgelost. TechResources speelt een belangrijke rol bij het realiseren van een zorgeloos en storingsvrij productieproces bij talloze klanten, werkzaam in diverse sectoren. Deze klanten maken bijvoorbeeld gebruik van een flexibele capaciteitsbuffer uit ons aanbod van vakbekwame monteurs op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Op deze manier kunnen zij zich concentreren op hun kerntaken, en lopen ze door een optimale personeelsbezetting minder risico.

Onze onderhoudsmonteurs combineren technische kennis met praktische kundigheid. Ze zijn gespecialiseerd op werktuigbouwkundig of elektrotechnisch gebied en hebben tenminste vijf jaar ervaring. Zij hebben ruime ervaring met o.a. zowel preventief als correctief onderhoud, uitvoeren van revisies en modificaties, en het moderniseren van machines. Door hun ervaringen met het werken op verschillende locaties zijn zij gewend om in teamverband te werken en zijn ze snel ingewerkt.

Neem daarom vandaag nog contact op met TechResources, om te horen wat onze onderhoudsmonteurs voor u kunnen betekenen.

Wat maakt werken voor TechResources zo aantrekkelijk?

Werken als TechResources-monteur is aantrekkelijk, omdat er volop afwisseling in werkzaamheden is. Je werkt op verschillende locaties bij diverse soorten bedrijven. Vaak zijn dat gerenommeerde bedrijven met landelijke bekendheid, terwijl je toch in je eigen regio werkzaam bent. De verveling zal dus niet gemakkelijk toeslaan, je staat elke keer weer voor nieuwe uitdagingen.

Daarbij kun je als TechResources-monteur rekenen op alle erkenning en waardering die je verdient. Klikt ’t tussen jou en de klant? Tien tegen één dat je dan in het vervolg voor het uitvoeren van nieuwe opdrachten weer teruggevraagd wordt. Zo heb je de kans om een ‘eigen’ klantenbestand op te bouwen en een bedrijf en haar werknemers beter te leren kennen. Omdat je wordt ingezet bij verschillende bedrijven, krijg je bovendien te maken met diverse soorten techniek. Je bent… én blijft dus een allround vakman.

De sfeer bij TechResources is prettig en informeel. Vanuit de vestiging Heemskerk heb je persoonlijk en direct contact met de leiding. TechResources kent korte lijnen van communicatie: Je kunt dus goed en gemakkelijk met elkaar overleggen. En natuurlijk ook belangrijk: Je hebt maximale kansen voor zelfontwikkeling. Ons opleidingenbeleid biedt je de mogelijkheid om technisch helemaal bij de tijd te blijven.
De voordelen op een rij:

  • Vaste arbeidsovereenkomst en zekerheid
  • Maximale kansen voor zelfontwikkeling
  • Afwisseling door inzet bij verschillende klanten
  • Telkens weer nieuwe uitdagingen
  • Werken met een hoge mate van vrijheid
  • Persoonlijke erkenning en waardering

Naar wie is TechResources op zoek?

Bij TechResources willen we graag kennis maken met nieuwe collega’s die een werktuigbouwkundige- of elektrotechnische achtergrond op MBO-4 of MTS-niveau hebben. Of anders LTS plus Bemetal, Smecoma, SOM of een bedrijfsschoolopleiding. Ook kun je bij ons terecht met een interne opleiding van defensie of de Middelbare Scheepvaartschool. Aanvullende cursussen zoals hydrauliek, pneumatiek, machinebankwerker, storing zoeken in elektrotechnische installaties, PLC-techniek of toegepaste elektronica zijn uiteraard een voordeel.

Na je opleiding heb je tenminste drie jaar werkervaring opgebouwd als onderhouds- of storingsmonteur. Verder heb je rijbewijs B en ben je in het bezit van een eigen auto. Wat we heel belangrijk vinden is dat je als TechResources-monteur zowel zelfstandig als in teamverband perfect kunt functioneren. Je ziet er verzorgd uit en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Het omgaan met collega’s en medewerkers bij onze klanten gaat je dan ook gemakkelijk af.

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar zelfstandigen welke ons op projectmatige basis willen komen versterken met hun kennis en inzet voor het uitvoeren van werktuigbouwkundige en/of elekrtotechnische werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers door geheel Nederland.

Geïnteresseerd? Kijk dan bij de vacatures naar de mogelijkheden die er voor jou binnen TechResources zijn. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en vraag naar Jan Stravers (Projectmanager).

Overige Vacatures

Voor overige functies kijk bij de vacatures naar de mogelijkheden die er op dit moment binnen TechResources zijn.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close