Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures monteur - TechResources

Vacatures monteur

Als monteur weet jij van aanpakken. Jouw kennis en technische vaardigheden maken je een waardevolle en veel gezochte speler in veel verschillende industrieën, maar dat maakt het des te belangrijker dat je werk vindt dat bij je past.

Bij TechResources vind je altijd de juiste vacature op basis van jouw criteria. We geven je een breed overzicht van projecten in uiteenlopende sectoren, waar jij als monteur aan de slag kan. Met onze persoonlijke selectieprocedure vinden we altijd de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever.

Bekijk ons vacature-overzicht hieronder en ontdek wat er voor jou tussen zit. Meer informatie lees je verderop deze pagina.

Alkmaar

Monteur internationaal WTB

Is vliegen over de wereld voor jou geen probleem? Van India, Engeland, Canada tot gewoon in Nederland ga jij samen met een jong team van techneuten naar projecten om zwembadbodems te installeren....
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#PBD01635
A
Heerhugowaard

Elektromonteur internationaal

Als elektromonteur binnen deze internationale organisatie, op het gebeid van sport en recreatie apparatuur, ben je een belangrijke schakel binnen het montageproces. Een functie waarin je...
Gepubliceerd: 14-09-2021
Referentie nr:#PBB01633
Haarlem

Elektromonteur Food

Wil jij als elektromonteur werken binnen een mooie productie omgeving, met een mooi en modern machinepark? Dan hebben wij een mooie vacature beschikbaar binnen een fabriek waar wordt gewerkt met...
Gepubliceerd: 05-09-2021
Referentie nr:#PBB01628
B
Zaandam

Elektromonteur

Wil jij als elektromonteur werken binnen een mooie productie omgeving in de voedingsmiddelenindustrie, met een schoon en modern machinepark? Dan hebben wij een mooie vacature beschikbaar binnen...
Gepubliceerd: 29-08-2021
Referentie nr:#PBB01625
C
Heerhugowaard

Elektromonteur Food Dagdienst

Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk  voor het in goede staat houden van het elektrische gedeelte van het machinepark binnen deze food-gerelateerde productieomgeving.
Gepubliceerd: 25-08-2021
Referentie nr:#PBB01624
IJmuiden

Junior monteur WTB

Wil jij als monteur stappen maken in een omgeving waar je met alle soorten technieken te maken krijgt? Werktuigbouwkunde, pneumatiek, hydrauliek, besturingstechniek, elektrotechniek, je krijgt er...
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#PBB01626
D
Alkmaar

Onderhoudsmonteur machinepark groenvoorziening

Voor het onderhoud van een wagenpark en gereedschappen zoeken wij een Monteur en aankomend Technisch Specialist. Het gaat om het materieel van een organisatie die zich inzet voor het...
Gepubliceerd: 18-08-2021
Referentie nr:#PBB01622
E
Alkmaar

Technisch Specialist groot en klein materieel

Voor het onderhoud van een wagenpark en gereedschappen zoeken wij een Monteur/Technisch Specialist. Het gaat om het materieel van een organisatie die zich inzet voor het omgevingsonderhoud. 
Gepubliceerd: 15-08-2021
Referentie nr:#PBB01621
F
Alkmaar

Automonteur wagenpark groenvoorziening

Voor het onderhoud van een wagenpark en gereedschappen zoeken wij een Monteur en aankomend Technisch Specialist. Het gaat om het materieel van een organisatie die zich inzet voor het...
Gepubliceerd: 09-08-2021
Referentie nr:#PBB01620
G
Velsen

Mechanisch Procesmonteur

Voor het onderhoudsteam van onze klant in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Mechanisch Procesmonteur .  Als procesmonteur kom je te werken in één van onze technische...
Gepubliceerd: 08-08-2021
Referentie nr:#PBB01619

Vacatures voor monteur met veel of weinig ervaring

Heb je pas kortgeleden je opleiding tot monteur afgerond of draai je al jaren mee in het vak? Het maakt voor ons niet uit; we bieden zowel projecten waar een ervaren vakman wordt gezocht als projecten waar ervaring minder doorslaggevend is en er ruimte is om te leren.

Lees daarom goed wat de eisen zijn voor het project waar je in geïnteresseerd bent. Dan vind je altijd wel die ideale nieuwe stap voor jouw loopbaan.

Welk opleidingsniveau heb je nodig als monteur

Opdrachtgevers verlangen in de meeste gevallen een opleidingsniveau van MBO niveau 3 of 4. Daarnaast wordt vaak gezocht naar kandidaten met een specifieke opleidingsrichting, bijvoorbeeld in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Besturingstechniek of Installatietechniek.

Ook een VCA certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers) is een vereiste. Dat is belangrijk voor een veilige werkomgeving, waarin iedereen weet hoe ze op een correcte manier te werk gaan. Sommige werkgevers vragen aanvullende VCA certificaten voor gevaarlijk en complex werk.

Onze persoonlijke werkwijze

Bij TechResources gaan we net even anders te werk dan andere technische recruitmentbureaus. Misschien kan je het ons wel het best vergelijken met een datingsite. We zijn altijd op zoek naar de beste match tussen werknemer en werkgever.

Om zeker te weten dat jij op je plek zult zijn bij een project, doen we uitvoerig vooronderzoek. Met die aanpak zorgen we voor de beste resultaten, met de garantie dat alle partijen tevreden zijn met de plaatsing.

De perfecte match

De perfecte match vind je niet zomaar. Wij steken standaard veel energie in het beter leren kennen van alle partijen. Alleen door een persoonlijke relatie aan te gaan kom je erachter waar iemand past en wat een werkgever aan iemand heeft.

Persoonlijke relatie met de kandidaat

Om jou te helpen aan een mooie nieuwe baan hebben we niet genoeg aan je cv. Wij vinden namelijk dat dit niet genoeg zegt over wie je bent en wat bij jou past. Daarom gaan we altijd eerst uitgebreid met je in gesprek voor we je überhaupt ergens plaatsen. Op die manier hebben we de grootste kans op een succesvolle plaatsing op een project waar jij naar volle tevredenheid aan het werk kan.

Persoonlijke relatie met de opdrachtgever

Natuurlijk moeten we ook goed weten wáár wij mensen plaatsen. We gaan dus bij elk project langs en gaan met elke opdrachtgever in gesprek om meer te weten te komen over wat hij doet en wat voor mensen hij zoekt.

Ons aanbod aan monteursfuncties

Er is natuurlijk niet één soort monteur en daarom bieden wij vacatures voor verschillende monteursfuncties aan op onze site. Zo vind je sneller de vacature die het best bij jouw specialisme past. Hieronder geven we je een paar van de meest gezochte monteurs.

Elektromonteur

Een elektromonteur, of elektricien, is gespecialiseerd in het assembleren, onderhouden en repareren van elektrische installaties en systemen. Hij installeert bijvoorbeeld de elektrische bedrading aan en zorgt ervoor dat machines, apparaten en transformators goed (blijven) werken. Elektrotechniek is een onmisbaar onderdeel in de meeste industrieën en daarom wordt veel gezocht naar een vaardige elektrotechnisch monteur.

Servicemonteur/onderhoudsmonteur

Een servicemonteur, ook onderhoudsmonteur genoemd, is verantwoordelijk voor het onderhoud van apparatuur. Vaak gaat het daarbij om het repareren van geleverde producten bij klanten, maar de monteur kan ook intern bij een bedrijf werkzaam zijn. Er wordt als onderhoudsmonteur van jou verwacht dat je een goede service levert, zowel op het gebied van vakmanschap als qua klantvriendelijkheid.

Allround monteur

Zoals de naam al doet vermoeden, ben je als allround monteur overal inzetbaar. In de praktijk betekent dit veel variatie in je werkzaamheden, maar het is ook mogelijk dat je op één hoofdonderdeel wordt ingezet en daarnaast nog andere monteursklussen voor je rekening neemt. Vaak ben je als allround monteur onderdeel van de technische dienst, die in ploegendienst een breed scala aan apparatuur binnen een bedrijf of op een project dient te installeren en repareren.

Beveiligingsmonteur

Als beveiligingsmonteur installeer je en onderhoud je beveiligingssystemen, op een project of bij klanten. Denk hierbij aan anti-inbraaksystemen, beveiligingscamera’s, en brandmelders. Daarnaast maakt een beveiligingsmonteur ter plekke een analyse van de beveiliging en adviseert hij over maatregelen die genomen kunnen of moeten worden genomen om de veiligheid te verhogen.

Monteur Rotating Equipment

Een Rotating Equipment monteur houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van draaiende onderdelen, zoals pompen, ventilatoren, mixers en kleppen. Vaak draait het daarbij om complexe installaties en werktuigbouwkundige constructies. Dit werk vraagt een hoge mate van expertise, omdat het zeer gevaarlijk kan zijn.

Werken als monteur in Noord-Holland

Op onze site vind je vacatures voor projecten door het hele land, in de Randstad maar evengoed in bijvoorbeeld Friesland, Flevoland en Overijssel. TechResources is gevestigd in Heemskerk en we zijn dan ook gespecialiseerd in plaatsing in Noord-Holland, met veel vacatures voor technische professionals in die provincie.

Is er op het moment geen geschikte vacature voor monteur bij jou in de buurt? Neem dan gewoon even contact op met ons, dan houden wij je op de hoogte met het laatste aanbod.

Internationale monteur vacatures

Je kan bij ons ook internationaal aan de slag. We hebben doorgaans een ruim aanbod aan internationale vacatures voor monteurs. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je ook in België mag werken, maar het is ook mogelijk dat heel Europa jouw werkgebied is, of nog verder dan dat. Bekijk het overzicht voor onze grensverleggende projecten.

Vind jouw nieuwe baan als monteur bij TechResources

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan en start met vinden. Wij helpen je op weg. Bekijk het overzicht aan beschikbare vacatures hierboven en lees verder waar jouw aandacht wordt gevangen. Maak gebruik van de filteropties links in beeld om je zoektocht scherper te stellen. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we je ermee kunnen helpen.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close