info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Nieuws

VCU audit glansrijk doorstaan

 

Op 5 juli 2017 is de tussentijdse audit voor het VCU certificaat wederom succesvol verlopen.

Dit resutaat bevestigt onze werkwijze en veiligheidsbesef bij al onze medewerkers.

 

Relatie zweefvliegdag

 

Wieringermeer, 17 juni 2016

De vlaggen wapperden vrolijk in een vriendelijke noordwesten wind. Prachtig vliegweer met nu en dan mooie thermiek. Deze weersomstandigheden bleken perfect om te gaan zweefvliegen.

Tijdens deze dag ontvingen wij een aantal van onze relaties voor een informele bijeenkomst. Niet alleen zweefvliegen stond op de agenda, maar ook hand- en kruisboogschieten.
De gasten die wachtten op hun beurt voor een start konden alvast oefenen in het schieten met een hand- of kruisboog, om later mee te gaan doen aan een onderlinge wedstrijd. De winnaar zou met de laatste zweefvlucht mee mogen die een spectaculaire vlucht maakt….. een looping!

Het zweefvliegen werd door een ieder als een bijzondere ervaring genoten en het enthousiasme was groot. Alle genodigden konden meerdere keren een zweefvlucht maken op deze dag.

Na een barbecue op het zonnige terras van de zweefvliegclub ZCH konden wij al onze relaties uitzwaaien voor de reis naar huis.

 

PBS en TechResources bundelen hun krachten in gezamenlijk kantoor

 

PBS en TechResources bundelen hun krachten in gezamenlijk kantoor Werving-, selectie en detacheringsspecialisten PBS (Peoples Business Support) en TechResources werken per februari 2015 officieel samen. De internationale focus van PBS en het nationale karakter van TechResources vulden elkaar de afgelopen jaren steeds vaker aan. Met de verhuizing van TechResources naar het kantoor van PBS in Heemskerk optimaliseren zij hun krachtenbundeling. Beide bureau’s blijven werken vanuit hun eigen naam, maar claimen samen een nog betere marktpositie met de vertrouwde service aan hun klanten en kandidaten. P.S. ons bezoekadres is: De Trompet 1840, 1967 DB in Heemskerk. Overige contactgegevens van beide partijen blijven onveranderd.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close