info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Over TechResources

TechResources is een zelfstandige onderneming en vanaf 1989 actief op het gebied van projectenverwerving en uitvoering op hoofdzakelijk technisch gebied met inzet van (voornamelijk) technisch opgeleid personeel op MBO, HBO en WO-niveau met als werkgebied de gehele Nederlandse markt.

Een ruime ervaring is opgebouwd in onder andere de vakdisciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering, maar ook in logistiek, kwaliteit, secretariaat, financiën en (interim)-management.

Voor specifieke projecten kunnen wij multidisciplinaire teams samenstellen.

Door de jaren heen heeft TechResources een goede relatie opgebouwd met grote opdrachtgevers in de wereld van de techniek, maar ook met kleine en middelgrote ondernemingen.

Wij zijn actief door geheel Nederland in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, de petro-chemische industrie, machinebouw, electriciteitscentrales en waterleidingbedrijven, alsmede voor opdrachtgevers actief in Research & Development, beheer en onderhoud gebouwen en gebouwgebonden technische installaties, zakelijke dienstverlening.

Door kennis en ervaring te koppelen aan flexibiliteit en bereikbaarheid, heeft TechResources een combinatie bereikt die succesvol is in deze boeiende markt.


Ons bureau is gecertificeerd voor het Certificaat Veiligheidssysteem conform VCU-norm versie 2002/03 vanaf mei 2000.
In september 2013 is wederom een 3-jaarlijkse hercertificatie uitgevoerd conform de VCU-eisen van de laatste versie, zijnde 2011/05, en zijn wij geregistreerd onder certificaatnr. EBN.VCA.306-3.

Tevens zijn wij met ingang van 18 mei 2009 gecertificeerd conform de NEN 4400-1 normen door de Stichting Normering Arbeid onder nummer 2009222.

Oxfam Novib

Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn, en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib: een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Zij gaan, net als wij, altijd uit van de kracht en de mogelijkheden van de mensen zélf.

We steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib, genaamd Ondernemers voor Ondernemers. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via het microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met dit krediet krijgen ze de kans een eigen bedrijfje, en dus een zelfstandig bestaan, op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close