info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Voor P&O-HRM

P&O-HRM

Menselijk kapitaal is de bron van uw succes. Wij ondersteunen u bij het werven van nieuw personeel en helpen u ook met het oplossen van vraagstukken op personeelsgebied.

TechResources ondersteunt en adviseert over de personele invulling van uw organisatie. We zorgen niet alleen dat we onze klant goed kennen; ook kennen wij de kandidaten die wij aan u voorstellen. Heeft u onmogelijke wensen? TechResources is de eerste om u dat eerlijk te vertellen. Om u vervolgens te helpen met haalbare oplossingen voor uw personeelsvraagstuk.

Werving en selectie of detachering

Voor uw vacature werven en selecteren wij de juiste kandidaat. Na een gedegen inventarisatie van onder andere uw organisatie, de functie-inhoud en opleidingseisen maken we in overleg met u de profielschets. Vervolgens raadplegen we onze database en ons netwerk. Eventueel besluiten we om wervingsmedia zoals internet en gedrukte media in te zetten. Met de beschikbare kandidaten worden uitgebreide interviews afgenomen. De uit deze selectie voortgekomen potentieel geschikte kandidaten stellen wij aan u voor. Afhankelijk van onze afspraak leidt de juiste match tot een dienstverband bij u of tot detachering.

Bij detachering wordt de medewerker voor een bepaalde periode of voor de duur van het project bij u ingezet. Periodiek evalueren wij de samenwerking tussen de u en onze gedetacheerde. Vast onderdeel daarbij is het bepalen van de opleidingsbehoefte. Immers, de invulling van een project kan een upgrade van specifieke kennis vereisen. Tevens besteden wij zeer veel aandacht aan coaching en begeleiding van de gedetacheerde. Wij motiveren en stimuleren betrokkenheid bij verbeteringen. Zo realiseren we een hoog kwaliteitsbewustzijn en een optimalisering van uw bedrijfsproces.

Optimale werving en selectie is maatwerk. Een helder gesprek met onder andere een analyse van de organisatie en bedrijfscultuur als functieomschrijving, opleidings- en ervaringsinformatie alsmede persoonlijke drijfveren vormen de basis van een goed eindresultaat. Graag zijn wij ook u van dienst en voorzien wij u van aanvullende informatie.

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close