Vacatures apparatenbouw

Geen relevante vacature in de apparatenbouw gevonden?

Wij plaatsen regelmatig aantrekkelijke vacatures in deze sector. Zit er nu niets voor je tussen? Schrijf je dan tóch in bij ons.

Voldoet je CV aan onze functie-eisen? Dan nemen we een telefonische intake met je af. Als dat van beide kanten bevalt, maken we nader kennis bij een bakkie koffie.

Vanaf dat moment ben je scherp bij ons in beeld. Hebben wij een passende vacature voor je? Dan benaderen we je direct.

Inschrijven

Werken in de apparatenbouw

Als apparatenbouwer ontwerp, ontwikkel en teken je apparaten. Apparaten die het leven van particulieren en bedrijven makkelijker maken. Deze sector is inmiddels heel breed, aangezien er vele verschillende (soorten) apparaten bestaan. Daarom richt jij je waarschijnlijk op een specifieke sector. En heb je je gespecialiseerd in een specifiek type apparaten.

Functies

Bij ons vind je vacatures voor middelbaar en hoogopgeleide apparatenbouwers: zowel MBO als HBO. Je kunt aan de slag op jouw niveau als bijvoorbeeld:

  • Engineer 
  • Constructeur
  • Tekenaar

Ervaring

Kom je net van de opleiding of ben je al jaren werkzaam? Starter, senior en alles daartussenin: bij ons vind je de functie die past bij jouw carrière als apparatenbouwer.

Sta jij bij ons ingeschreven? Dan trekken we samen op om voor jou de juiste baan te vinden. Dat gaat zo:

Matching
Vinden wij dat een vacature bij jouw profiel past? Dan leggen we deze aan je voor. Ben jij ook enthousiast? Dan gaan we er samen voor: we bevelen je aan bij onze klant. En onze klant weet dat wij altijd met geschikte kandidaten komen.

Begeleiding
In de aanloop naar het sollicitatiegesprek bereiden we je tot in de puntjes voor. Je krijgt alvast veel informatie over de functie én het bedrijf. Informatie die je anders niet hebt als je solliciteert. Zo heb je meer kans om de baan te bemachtigen.

Kans op een andere baan
Grijp je tóch naast de functie? Geen nood. Hou onze website in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. Natuurlijk houden wij je ook in de gaten. Komen wij iets voor je tegen? Dan hoor je van ons.

Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close