Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Hoorn

Engineer elektrotechniek en regeltechniek

Functie Omschrijving

Regeltechniek, warmtetechniek en ook ICT. Voor deze functie houd jij je hier allemaal mee bezig. Jij zorgt ervoor dat systemen op basis van de huidige installatie van de klant worden ontworpen. Het gaat om slimme systemen waarmee klimaatinstallaties in onder andere scholen en kantoorpanden veel efficiënter gaan werken. Je collega inventariseert de installatie, waarna jij de regelkasten voor deze installatie klaar gaat maken op zowel elektronisch als ICT vlak. Ook programmeer je plc’s. Dat je hier allemaal nog geen kennis van hebt begrijpen we; je zult hier dan ook volledig opgeleid worden! Als alles geïnstalleerd is, voer jij ook de testen uit of alles goed werkt. Ook beantwoord je vragen van klanten en los je problemen op.

Functie Eisen

  • je bent stressbestendig;
  • je wilt graag nieuwe dingen leren en kennis opdoen over netwerken, regelinstallaties en klimaatinstallaties;
  • je werkt goed zelfstandig met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Bedrijfsprofiel

Deze jonge organisatie bestaande uit zo’n dertig personen, is vier jaar geleden opgestart. Dit team van harde werkers zorgt voor flinke besparingen op het gebied van energie in grote panden. Het bedrijf is de afgelopen 3 jaar flink gegroeid en zelfs verdubbeld. Ze zijn constant bezig met innoveren en ontwikkelen. De klanten zijn onder andere gemeentegebouwen, scholen of kantoorgebouwen.

Wij bieden

  • een goed salaris;
  • de mogelijkheid om veel te leren binnen de verschillende technieken waar je hiermee te maken hebt;
  • een prettige werksfeer met een ambitieus en gemotiveerd team;
  • elke dag een goed verzorgde lunch.

Locatie

Hoorn

Publicatie datum

13.10.2023

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • Noord-Holland
Opleidingsrichting
  • E&I
  • Proces techniek
  • ICT
Contactpersoon

Over TechResources

Als technisch detacheringsbureau plaatsen wij middelbaar en hoogopgeleid technisch personeel bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland.

Het verschil met andere bureaus? Dat zit ‘m in hoe we plaatsen.

Wij gaan telkens voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want iedereen is blij met succes.

Verder lezen over ons…

Onze klanten
Crown Van Gelder B.V. Tata Steel IJmuiden BV (Flexcentre) Stork Turbo Service B.V. Reel GmbH Brush HMA B.V. Sanquin Property & Services B.V. Van Dam Machine Europe B.V. Howden Netherlands B.V.
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close