Wij bieden de meest interessante technische vacatures in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C

Recruitment uitbesteden

Waarom zou u uw recruitment (helemaal) zelf doen? Uitbesteden via ons biedt u namelijk veel voordelen. Het overkoepelende voordeel is tijdsbesparing.

U bespaart tijd omdat wij de mensen voor uw project vinden. Wij nemen u het hele proces van werving & selectie uit handen. Of een deel daarvan; u bepaalt. Net hoeveel tijd u wilt besparen.

“Ik heb niet al te veel tijd om personeel te werven. Daarom is het voor mij prettig dat ik dat kan overlaten aan TechResources. En ik twijfel geen moment over medewerkers die zij aandragen.” - Peter Moerland, project director BAM Leidingen & Industrie BV

U bespaart tijd omdat wij de juiste mensen voor uw project vinden. U bent zo geen tijd kwijt aan niet-functionerende teamleden (wat productietijd kost), die snel weer vervangen moeten worden (wat tijd kost door opnieuw te moeten werven).

“Het prettige van TechResources is de aandacht aan de voorselectie van kandidaten. Ze verdiepen zich echt in onze cultuur. Zo lukt het vaak een passende man of vrouw voor ons te selecteren en zijn we eruit nadat we twee kandidaten op gesprek hebben gehad.” - Paul Karelse, projectmanager Mourik Services BV

U bespaart tijd omdat wij onze mensen van A tot Z voorbereiden. Als ze op uw project aankomen kunnen ze ‘turn key’ direct aan de slag. (Wij nemen u ook graag de (loon)administratieve rompslomp uit handen.)

“Doordat mensen van TechResources veel op verschillende plekken werken, zijn ze gewend om zich als een kameleon aan te passen aan hun werkomgeving. Daardoor doen ze moeiteloos mee in onze cultuur.” – Richard Janmaat, Vice President Stork Power Services

Onze recruitment-diensten

Werving & Selectie

Voor als u moeite hebt de juiste mensen te vinden. Laat het gerust aan ons over.

Uw voordelen:

 • Wij vinden de mensen die u zoekt: het kost u geen tijd.
 • Wij bereiden de mensen voor: ze kunnen direct aan de slag.
 • U houdt de regie: u bepaalt welk deel van het proces u uit handen geeft.

Detachering

Voor als u op zoek bent naar tijdelijk personeel, bijvoorbeeld voor een project.

Uw voordelen:

 • Wij dragen de verplichtingen: administratie, loonbetaling en zorg.
 • Wij dragen de risico’s: bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte.
 • U zit niet vast aan personeel: Als het werk klaar is, komen de mensen terug naar TechResources.

Interim

Voor als u door drukte direct extra hulp nodig heeft. 

Uw voordelen:

 • Wij hebben een groot netwerk: zzp’ers met de juiste kwaliteiten.
 • Wij kennen ze persoonlijk: u krijgt iemand die past bij uw eisen en wensen.
 • U blijft flexibel: u bepaalt hoe lang u de interimmer inhuurt.

“Een prettig idee is dat we bij TechResources ook aan kunnen kloppen voor spoedklussen. Laatst stelde TechResources voor een spoedklus alles in het werk om iemand voor ons te regelen.” - Albert Koops, hoofd Technische Dienst Steenland Chocolate BV

Gespecialiseerd in technisch personeel

De krapte op de arbeidsmarkt wordt in de technische sector misschien wel het meest gevoeld. Goed personeel is schaars. Daarom is het recruitmentproces voor veel bedrijven ook een crime.

Voor ons is het dagelijks werk. Stelt u zich voor: iedere dag besteden wij aan de zoektocht naar geschikt én beschikbaar technisch personeel. Daardoor kennen we inmiddels veel technische professionals. U vindt ze in onze CV-database.

Dus zit u om mensen verlegen? Dan is de kans groot dat wij ze snel voor u vinden. En wij dragen niet zomaar iedereen bij u voor. Nee: wij komen alleen met serieuze kandidaten, die bij uw project en/of uw bedrijf passen.

“De specialist wint het van de generalist. En TechResources ís een specialist: ze hebben een goed netwerk en toegang tot de beste technische professionals. Ze scoren goed op kwaliteit, capaciteit, referenties én prijs.” - Bart Zwerver, afdeling Inkoop van Tata Steel

Onze aanpak

Hoe zorgen wij keer op keer voor de juiste match? Door onze focus op kwaliteit van de plaatsing, in plaats van de hoeveelheid plaatsingen. Eigenlijk eenvoudig, dus: kwaliteit boven kwantiteit.

Dat betekent concreet dat we allereerst u willen leren kennen. We komen bij u langs, én op ieder project waar u mensen voor zoekt. Alleen dan kunnen we goed inschatten naar welke persoon u op zoek bent.

Pas wanneer wij overtuigd zijn van de kandidaat, stellen wij die aan u voor. Want voordat het zover is, hebben wij hem/haar al flink aan de tand gevoeld. Over zijn/haar kennis, ervaring, kunde en motivatie.

Zo weet u van tevoren dat de succeskans heel groot is: de kans dat de kandidaat op uw project optimaal presteert en rendeert.

“Wat opvalt aan de medewerkers van TechResources is dat ze, naast de technische kwalificaties waaraan ze voldoen, een enorme inzet tentoonspreiden, erg flexibel zijn en gevoel hebben voor klantvriendelijkheid. Het zijn mensen op wie je makkelijk kunt terugvallen.” – Stork Turbo Services

Neem contact met ons op  Of zoek direct in onze CV-database

Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close