Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C

Over TechResources

Technische detachering & recruitment van hoog niveau

Wij plaatsen middelbaar en hoogopgeleid technisch personeel bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland. Het verschil met andere bureaus? Dat zit ‘m in hoe we plaatsen.

De perfecte match

Wij gaan altijd voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want niemand heeft iets aan een onsuccesvolle plaatsing. De sleutel is een persoonlijke relatie:

Een persoonlijke relatie met de kandidaat. We zijn geen ‘vacatureschuivers’. Op basis van een CV alleen kunnen we niet zien of iemand geschikt is – geschikt voor de opdrachtgever en het project. Dus gaan we uitgebreid in gesprek met iedere kandidaat.

Een persoonlijke relatie met de opdrachtgever. We kunnen nooit de ideale kandidaat leveren als we de klant en het project niet kennen. Dus gaan we altijd op bezoek, waar ook in Nederland. Zo zorgen we dat we de juiste ‘feeling’ hebben met onze opdrachtgever en het werk.

Door beide partijen goed te kennen, koppelen we de juiste persoon aan de juiste klus.

Onze kandidaten

Onze kandidaten zijn middelbaar en hoogopgeleide technische professionals (MBO-, HBO- en TU-geschoolden): bijvoorbeeld projectmanagers, veiligheidskundigen en monteurs. We beschikken zowel over de ‘witte boorden’ voor op kantoor, als de ‘blauwe boorden’ voor in de uitvoering.

Het voordeel voor kandidaten als ze via ons werken? Zij profiteren van onze nauwkeurige plaatsing. Wij zoeken de baan die bij ze past, bij de organisatie die bij ze past.

We bereiden onze kandidaten altijd goed voor: op de sollicitatie, op het bedrijf en het project. Dat verhoogt de kans op een succesvolle plaatsing.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn technisch georiënteerde bedrijven. Bijvoorbeeld bedrijven in infrastructurele projecten, energieopwekking of commissioning en ingenieursbureaus.
Deze bedrijven hebben regelmatig behoefte aan ervaren technische professionals met een hoge mate van zelfstandigheid. Alleen kunnen ze die maar moeilijk vinden. Bovendien kost de zoektocht ze teveel tijd.

Wij nemen deze bedrijven graag de recruitment uit handen. Onze diensten bestaan uit:

  • Werving & selectie (geheel of gedeeltelijk)
  • Detachering (op tijdelijke of permanente basis)
  • Interim (we hebben een flexibele pool van zzp’ers)

Het is ons doel altijd de juiste persoon te leveren aan onze opdrachtgevers.

“Als TechResources vertelt dat ze een goede kracht voor me gevonden hebben, twijfel ik geen moment. Ik weet dat ik op ze kan vertrouwen. Ze verkopen geen gebakken lucht en maken waar wat ze beloven.” - Peter Moerland, project director BAM Leidingen & Industrie BV

“Als het TechResources niet lukt een geschikte kandidaat te vinden, zijn ze daar eerlijk over. Dat waardeer ik enorm.” - Paul Karelse, projectmanager Mourik Services BV

“Doordat medewerkers van TechResources op veel verschillende plekken werken, zijn ze gewend om zich als een kameleon aan te passen aan hun werkomgeving. Ze kennen onze cultuur en gedragsregels, en passen zich daar moeiteloos op aan.” - Richard Janmaat, Vice President Stork Power Services

Neem contact op of bekijk vacatures

Kandidaten verwijzen we graag door naar onze vacatures.

Opdrachtgevers verwijzen we graag door naar onze contactpagina.

Hoe dan ook: kom met ons in contact. Dan maken wij de juiste match.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close