Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C

Vacatures voor ZZP’ers in de techniek

Bekijk onze interim-opdrachten

Werken voor ons als interimmer

Onze opdrachtgevers vragen ons regelmatig om ZZP’ers. Ze hebben dan tijdelijk extra personeel nodig voor een project. Of voor op kantoor.

Meld je daarom bij ons aan. Dan stellen we je voor als we vinden dat je bij een project past. Dat kan in heel Nederland zijn, en in verschillende sectoren: (petro)chemische industrie, staalindustrie, scheepsbouw etc.

En je kunt met een gerust hart via ons werken: we hebben hiervoor de juiste overeenkomst met de Belastingdienst bereikt.

ZZP’ers in de techniek: broodnodig!

Goed personeel is lastig te vinden in de technische branche. Bedrijven hebben regelmatig moeite functies in te vullen. Vaak gaat het om tijdelijke functies. Bijvoorbeeld voor een project.

Daarom zijn ZZP’ers zoals jij een zegen voor de sector. Jouw kennis en ervaring zijn broodnodig. Net als je flexibiliteit: jij bent het gewend om steeds van opdrachtgever te wisselen.

ZZP’ers lopen voor op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Een markt die steeds meer vraagt om mensen met specifieke kennis en kwaliteiten, veelal op tijdelijke (project)basis.

Meld je aan!

Dus ben jij ZZP’er in de techniek? Schroom dan niet en meld je bij ons aan. Als jouw CV voldoet aan onze functie-eisen, nemen we telefonisch contact met je op. Na een persoonlijke ontmoeting hebben we jou goed in beeld en benaderen we je zodra we een opdracht hebben waar jij geknipt voor bent.

Inschrijven

Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close