Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Velsen Noord

Projectleider werktuigbouw

Functie Omschrijving

Voor een industriële service-organisatie zijn wij op zoek naar een projectleider. Deze organisatie houdt zich bezig met onderhoud van werktuigbouwkundige aard. Als projectleider speel je een belangrijke rol.

Als er een nieuw project gestart zal worden, ben jij vanaf het begin af aan hierbij betrokken. Je inventariseert de vraag bij de klant waarna je start met de calculatie. Je regelt daarna de werkvoorbereiding en de inkoop. Daarna ben je bij het volledige project betrokken en bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het project. Je hebt hierbij veel contact met de klant en met de monteurs die het project tot een succes moeten maken. De projecten worden met name uitgevoerd voor Tata Steel.

Functie Eisen

  • Goede coördinerende en organisatorische vaardigheden;
  • Communicatief vaardig;
  • Ervaring binnen een technische/industriële omgeving;
  • Als je ervaring hebt met een Tata Steel omgeving, dan is dat een pré.

Bedrijfscultuur

Dit bedrijf is een werktuigbouwkundige firma die zich richt op onderhoud-, nieuwbouw- en renovatieprojecten voor o.a. Tata Steel. Het bedrijf bestaat uit zo'n 30 personen. Er heerst een zeer informele en no-nonsense sfeer. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze organisatie. Zij beschikken over een eigen werkplaats waar ze een breed pakket aan werktuigkundige diensten uitvoeren. Ook voeren zij werkzaamheden uit bij de klant op het terrein, zodat ze het gehele traject van engineering, fabricage en montage kunnen aanbieden.

Wij bieden

  • Een leuke uitdagende functie met de mogelijkheid om door te groeien;
  • Een goed salaris tot € 5.000,- per maand;
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen;
  • Een inspirerende werkomgeving met een sociaal betrokken bedrijfscultuur.

Locatie

Velsen Noord

Publicatie datum

13.10.2023

Contactpersoon

Cyril Swart

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • Noord-Holland
  • Projectleider
  • Projectmanager
Opleidingsrichting
  • Werktuigbouwkunde
Contactpersoon

Over TechResources

Als technisch detacheringsbureau plaatsen wij middelbaar en hoogopgeleid technisch personeel bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland.

Het verschil met andere bureaus? Dat zit ‘m in hoe we plaatsen.

Wij gaan telkens voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want iedereen is blij met succes.

Verder lezen over ons…

Onze klanten
Sanquin Property & Services B.V. Brush HMA B.V. Crown Van Gelder B.V. Reel GmbH Van Dam Machine Europe B.V. Tata Steel IJmuiden BV (Flexcentre) Stork Turbo Service B.V. Howden Netherlands B.V.
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close