Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
IJmuiden

Elektromonteur zzp - zware industrie

Functie Omschrijving Elektromonteur zzp - zware industrie

Op Tata Steel worden verschillende soorten elektromotoren gebruikt, variërend van kleine motoren voor pompen en ventilatoren tot grote motoren voor de aandrijving van zware machines. Deze motoren spelen een essentiële rol bij het productieproces en moeten daarom betrouwbaar, efficiënt en veilig zijn. Daarom zijn wij op zoek naar een elektromonteur voor op Tata Steel!

Techresources is een technisch detacheringsbedrijf, actief in voornamelijk de zware industrie en werken onder andere voor Tata Steel. Ons team van elektromonteurs is verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van elektromotoren en andere elektrotechnische installaties. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een elektromonteur voor op Tata Steel.

Als elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en vervangen van elektromotoren en andere elektrotechnische installaties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om storingen te analyseren en op te lossen. Je bent op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften en kunt deze op een juiste manier toepassen.

Functie Eisen Elektromonteur zzp - zware industrie

  • Afgeronde opleiding elektrotechniek;
  • Ruime ervaring als elektromonteur, bij voorkeur in een industriële omgeving;
  • Kennis van elektromotoren en aandrijfsystemen;
  • In het bezit van een geldig VCA (vol, indien ZZP).

Wij bieden

  • Uurtarief tussen de €40 en €60,-;
  • Snelle uitbetaling;
  • Netwerk van 40 jaar;
  • Korte klussen of lange projecten. Word je liever ad-hoc ingezet of wil je vooraf je werkweken weten? Allebei mogelijk.

Heb jij ervaring als elektromonteur en ben je op zoek naar een nieuwe klus? Dan hoor ik graag van je! 06 5327 334 – solliciteren kan ook via WhatsApp, of stuur je cv naar l.versluis@techresources.nl.

Locatie

IJmuiden

Publicatie datum

05.04.2023

Contactpersoon

Lizzy Versluis

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • Noord-Holland
  • Elektromonteur
  • Monteur
Opleidingsrichting
  • Elektrotechniek
Contactpersoon

Over TechResources

Als technisch detacheringsbureau plaatsen wij middelbaar en hoogopgeleid technisch personeel bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland.

Het verschil met andere bureaus? Dat zit ‘m in hoe we plaatsen.

Wij gaan telkens voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want iedereen is blij met succes.

Verder lezen over ons…

Onze klanten
Brush HMA B.V. Crown Van Gelder B.V. Tata Steel IJmuiden BV (Flexcentre) Howden Netherlands B.V. Stork Turbo Service B.V. Reel GmbH Van Dam Machine Europe B.V. Sanquin Property & Services B.V.
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close