Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C

Kandidaat Fijnmechanicus zoekt nieuwe uitdaging

CPBPV9538
geen
100%
popularity
man
31-8-2022 11:54
Noord-Holland, HBO, Techniek, Senior
jagreen
1-8-2017
0.56
Ik ben een doelgericht en betrouwbaar mens die zowel een brede technische belangstelling voor materie en vormgeving heeft als ook een ruime interesse in mensen en hun drijfveren. Een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, inlevingsvermogen, groot enthousiasme,  gedrevenheid en toekomstgericht denken zijn belangrijke aspecten van mijn persoonlijkheid. In technisch opzicht gaat mijn voorkeur uit naar kwaliteit boven kwantiteit. Ik werk nauwkeurig en systematisch en ik heb een scherp oog voor details. Ik hou van het opbouwen van een langdurige band met klanten op basis van betrouwbaarheid, degelijkheid en innovatief meedenken.
U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close