Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures monteur - TechResources

Vacatures monteur

Als monteur weet jij van aanpakken. Jouw kennis en technische vaardigheden maken je een waardevolle en veel gezochte speler in veel verschillende industrieën, maar dat maakt het des te belangrijker dat je werk vindt dat bij je past.

Bij TechResources vind je altijd de juiste vacature op basis van jouw criteria. We geven je een breed overzicht van projecten in uiteenlopende sectoren, waar jij als monteur aan de slag kan. Met onze persoonlijke selectieprocedure vinden we altijd de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever.

Bekijk ons vacature-overzicht hieronder en ontdek wat er voor jou tussen zit. Meer informatie lees je verderop deze pagina.

Heemskerk

Accountmanager techniek

Jij weet als accountmanager techniek als geen ander de paden te bewandelen als het gaat om het vinden- en behouden van nieuwe klanten. Samen met onze recruiter Lizzy ben je...
Gepubliceerd: 20-03-2024
Referentie nr:#PBV01676
A
Purmerend

Internationaal service-engineer

Als International Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceopdrachten over de hele wereld, die door de klant zijn toegewezen. Hieronder vallen onder andere...
Gepubliceerd: 12-03-2024
Referentie nr:#PBV01689
IJmuiden

Elektromonteur zzp - zware industrie

Op Tata Steel worden verschillende soorten elektromotoren gebruikt, variërend van kleine motoren voor pompen en ventilatoren tot grote motoren voor de aandrijving van zware machines. Deze...
Gepubliceerd: 29-02-2024
Referentie nr:#PBV01726
B
IJmuiden

Internationaal montagemedewerker

Ben jij de werktuigbouwkundige die ook wilt reizen binnen Europa?
Gepubliceerd: 29-02-2024
Referentie nr:#PBV01724
C
IJmuiden

Operationeel inkoper

In deze functie ben je als Operationeel Inkoper verantwoordelijk voor het inkoopproces van onderdelen voor energieoplossingen. Waar deze oplossingen gebruikt worden? In bijvoorbeeld ziekenhuizen,...
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#PBV01723
D
Houten

Commissioning Engineer Energietechniek

Voor deze speler zijn we op zoek naar een Commissioning Engineer Energietechniek. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het inbedijfstellen, inspecteren en modernificeren van verschillende...
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#PBF01549
E
Rotterdam

Werkplaatsmanager omgeving Rotterdam

Zoek jij als ervaren werkplaatsmanager in Rotterdam een nieuwe functie?
Gepubliceerd: 26-02-2024
Referentie nr:#PBV01722
F
Amsterdam

Procesoperator ploegendienst Amsterdam (5-ploegen)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Procesoperator voor locatie Amsterdam. Zij spelen een cruciale rol in de zorgsector en vervullen daarbij een belangrijke maatschappelijke taak.
Gepubliceerd: 07-11-2023
Referentie nr:#PBS01718
G
Nieuwegein

Maintenance Technician/onderhoudsmonteur

Je gaat aan de slag met het onderhouden van complexe technische systemen en het oplossen van problemen op locatie bij de klant. Je werkt met hoogwaardige elektrotechnische en mechanische...
Gepubliceerd: 25-10-2023
Referentie nr:#PBV01715
Zaandam

Monteur storingsdienst Zaandam (ook zzp)

Zoek jij een nieuwe vacature als monteur storingsdienst in Zaandam?
Gepubliceerd: 13-10-2023
Referentie nr:#PBV01709
H

Vacatures voor monteur met veel of weinig ervaring

Heb je pas kortgeleden je opleiding tot monteur afgerond of draai je al jaren mee in het vak? Het maakt voor ons niet uit; we bieden zowel projecten waar een ervaren vakman wordt gezocht als projecten waar ervaring minder doorslaggevend is en er ruimte is om te leren.

Lees daarom goed wat de eisen zijn voor het project waar je in geïnteresseerd bent. Dan vind je altijd wel die ideale nieuwe stap voor jouw loopbaan.

Welk opleidingsniveau heb je nodig als monteur

Opdrachtgevers verlangen in de meeste gevallen een opleidingsniveau van mbo niveau 3 of 4. Daarnaast wordt vaak gezocht naar kandidaten met een specifieke opleidingsrichting, bijvoorbeeld in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Besturingstechniek of Installatietechniek.

Ook een VCA certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers) is een vereiste. Dat is belangrijk voor een veilige werkomgeving, waarin iedereen weet hoe ze op een correcte manier te werk gaan. Sommige werkgevers vragen aanvullende VCA certificaten voor gevaarlijk en complex werk.

Onze persoonlijke werkwijze

Bij TechResources gaan we net even anders te werk dan andere technische recruitmentbureaus. Misschien kan je het ons wel het best vergelijken met een datingsite. We zijn altijd op zoek naar de beste match tussen werknemer en werkgever.

Om zeker te weten dat jij op je plek zult zijn bij een project, doen we uitvoerig vooronderzoek. Met die aanpak zorgen we voor de beste resultaten, met de garantie dat alle partijen tevreden zijn met de plaatsing.

De perfecte match

De perfecte match vind je niet zomaar. Wij steken standaard veel energie in het beter leren kennen van alle partijen. Alleen door een persoonlijke relatie aan te gaan kom je erachter waar iemand past en wat een werkgever aan iemand heeft.

Persoonlijke relatie met de kandidaat

Om jou te helpen aan een mooie nieuwe baan hebben we niet genoeg aan je cv. Wij vinden namelijk dat dit niet genoeg zegt over wie je bent en wat bij jou past. Daarom gaan we altijd eerst uitgebreid met je in gesprek voor we je überhaupt ergens plaatsen. Op die manier hebben we de grootste kans op een succesvolle plaatsing op een project waar jij naar volle tevredenheid aan het werk kan.

Persoonlijke relatie met de opdrachtgever

Natuurlijk moeten we ook goed weten wáár wij mensen plaatsen. We gaan dus bij elk project langs en gaan met elke opdrachtgever in gesprek om meer te weten te komen over wat hij doet en wat voor mensen hij zoekt.

Ons aanbod aan monteursfuncties

Er is natuurlijk niet één soort monteur en daarom bieden wij vacatures voor verschillende monteursfuncties aan op onze site. Zo vind je sneller de vacature die het best bij jouw specialisme past. Hieronder geven we je een paar van de meest gezochte monteurs.

Elektromonteur

Een elektromonteur, of elektricien, is gespecialiseerd in het assembleren, onderhouden en repareren van elektrische installaties en systemen. Hij installeert bijvoorbeeld de elektrische bedrading aan en zorgt ervoor dat machines, apparaten en transformators goed (blijven) werken. Elektrotechniek is een onmisbaar onderdeel in de meeste industrieën en daarom wordt veel gezocht naar een vaardige elektrotechnisch monteur.

Servicemonteur/onderhoudsmonteur

Een servicemonteur, ook onderhoudsmonteur genoemd, is verantwoordelijk voor het onderhoud van apparatuur. Vaak gaat het daarbij om het repareren van geleverde producten bij klanten, maar de monteur kan ook intern bij een bedrijf werkzaam zijn. Er wordt als onderhoudsmonteur van jou verwacht dat je een goede service levert, zowel op het gebied van vakmanschap als qua klantvriendelijkheid.

Allround monteur

Zoals de naam al doet vermoeden, ben je als allround monteur overal inzetbaar. In de praktijk betekent dit veel variatie in je werkzaamheden, maar het is ook mogelijk dat je op één hoofdonderdeel wordt ingezet en daarnaast nog andere monteursklussen voor je rekening neemt. Vaak ben je als allround monteur onderdeel van de technische dienst, die in ploegendienst een breed scala aan apparatuur binnen een bedrijf of op een project dient te installeren en repareren.

Beveiligingsmonteur

Als beveiligingsmonteur installeer je en onderhoud je beveiligingssystemen, op een project of bij klanten. Denk hierbij aan anti-inbraaksystemen, beveiligingscamera’s, en brandmelders. Daarnaast maakt een beveiligingsmonteur ter plekke een analyse van de beveiliging en adviseert hij over maatregelen die genomen kunnen of moeten worden genomen om de veiligheid te verhogen.

Monteur Rotating Equipment

Een Rotating Equipment monteur houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van draaiende onderdelen, zoals pompen, ventilatoren, mixers en kleppen. Vaak draait het daarbij om complexe installaties en werktuigbouwkundige constructies. Dit werk vraagt een hoge mate van expertise, omdat het zeer gevaarlijk kan zijn.

Werken als monteur in Noord-Holland

Op onze site vind je vacatures voor projecten door het hele land, in de Randstad maar evengoed in bijvoorbeeld Friesland, Flevoland en Overijssel. TechResources is gevestigd in Heemskerk en we zijn dan ook gespecialiseerd in plaatsing in Noord-Holland, met veel vacatures voor technische professionals in die provincie.

Is er op het moment geen geschikte vacature voor monteur bij jou in de buurt? Neem dan gewoon even contact op met ons, dan houden wij je op de hoogte met het laatste aanbod.

Internationale monteur vacatures

Je kan bij ons ook internationaal aan de slag. We hebben doorgaans een ruim aanbod aan internationale vacatures voor monteurs. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je ook in België mag werken, maar het is ook mogelijk dat heel Europa jouw werkgebied is, of nog verder dan dat. Bekijk het overzicht voor onze grensverleggende projecten.

Vind jouw nieuwe baan als monteur bij TechResources

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan en start met vinden. Wij helpen je op weg. Bekijk het overzicht aan beschikbare vacatures hierboven en lees verder waar jouw aandacht wordt gevangen. Maak gebruik van de filteropties links in beeld om je zoektocht scherper te stellen. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we je ermee kunnen helpen.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close