Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures monteur - TechResources

Vacatures monteur

Als monteur weet jij van aanpakken. Jouw kennis en technische vaardigheden maken je een waardevolle en veel gezochte speler in veel verschillende industrieën, maar dat maakt het des te belangrijker dat je werk vindt dat bij je past.

Bij TechResources vind je altijd de juiste vacature op basis van jouw criteria. We geven je een breed overzicht van projecten in uiteenlopende sectoren, waar jij als monteur aan de slag kan. Met onze persoonlijke selectieprocedure vinden we altijd de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever.

Bekijk ons vacature-overzicht hieronder en ontdek wat er voor jou tussen zit. Meer informatie lees je verderop deze pagina.

Utrecht

Application engineer in Utrecht

In deze positie wordt je onderdeel van het technisch team dat in samenwerking met de klant en de accountmanager meedenkt in het ontwerptraject van nieuwe machines. Bij het ene project denk je...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#PBV01683
A
Heemskerk

Monteur WTB

Gepubliceerd: 24-11-2022
Referentie nr:#PBV01682
B
Heemskerk

Kotteraar in Rotterdam

Goed salaris; vanaf 5000 EUR bruto; Reiskostenvergoeding; vakantiegeld; pensioenregeling; leuke uitjes (zoals zweefvliegen); Genoeg vakantiedagen; Mogelijkheid tot leaseauto; Veel...
Gepubliceerd: 24-11-2022
Referentie nr:#PBV01681
C
Heemskerk

Werkvoorbereider watertechniek

Heb jij de ambitie om door te groeien naar de functie van projectcoördinator? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? 
Gepubliceerd: 23-11-2022
Referentie nr:#PBV01680
D
Heemskerk

Projectcoördinator watertechniek

Heb jij de ambitie om door te groeien naar de functie van projectcoördinator? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? 
Gepubliceerd: 23-11-2022
Referentie nr:#PBV01679
E
West-Friesland

Hoofd technische dienst

Als hoofd technische dienst ben jij alles in 1. Manager, werkvoorbereider en planner. Lees verder en ontdek je andere werkzaamheden en de goede arbeidsvoorwaarden!
Gepubliceerd: 22-11-2022
Referentie nr:#PBV01678
Zaandam

ZZP elektromonteur (start zsm)

Dringend op zoek! Vacature elektromonteur, ZZP mogelijk  
Gepubliceerd: 25-10-2022
Referentie nr:#PBV01677
F
Amsterdam

Hoofd technische dienst

Als hoofd technische dienst ben jij alles in 1. Manager, werkvoorbereider en planner. Lees verder en ontdek je andere werkzaamheden!
Gepubliceerd: 11-10-2022
Referentie nr:#PBV01675

Director of Engineering

The Director of Engineering provides a high level of property maintenance knowledge. Position has overall responsibility for maintaining the building with particular attention towards safety,...
Gepubliceerd: 03-10-2022
Referentie nr:#PBCS01674
IJmuiden

Directeur machinebouw

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de afdeling machinebouw. Je verzorgt de beoordelingen van leidinggevenden op het gebied van KVGWM. De directeur...
Gepubliceerd: 01-09-2022
Referentie nr:#PBV01668
G

Vacatures voor monteur met veel of weinig ervaring

Heb je pas kortgeleden je opleiding tot monteur afgerond of draai je al jaren mee in het vak? Het maakt voor ons niet uit; we bieden zowel projecten waar een ervaren vakman wordt gezocht als projecten waar ervaring minder doorslaggevend is en er ruimte is om te leren.

Lees daarom goed wat de eisen zijn voor het project waar je in geïnteresseerd bent. Dan vind je altijd wel die ideale nieuwe stap voor jouw loopbaan.

Welk opleidingsniveau heb je nodig als monteur

Opdrachtgevers verlangen in de meeste gevallen een opleidingsniveau van mbo niveau 3 of 4. Daarnaast wordt vaak gezocht naar kandidaten met een specifieke opleidingsrichting, bijvoorbeeld in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Besturingstechniek of Installatietechniek.

Ook een VCA certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers) is een vereiste. Dat is belangrijk voor een veilige werkomgeving, waarin iedereen weet hoe ze op een correcte manier te werk gaan. Sommige werkgevers vragen aanvullende VCA certificaten voor gevaarlijk en complex werk.

Onze persoonlijke werkwijze

Bij TechResources gaan we net even anders te werk dan andere technische recruitmentbureaus. Misschien kan je het ons wel het best vergelijken met een datingsite. We zijn altijd op zoek naar de beste match tussen werknemer en werkgever.

Om zeker te weten dat jij op je plek zult zijn bij een project, doen we uitvoerig vooronderzoek. Met die aanpak zorgen we voor de beste resultaten, met de garantie dat alle partijen tevreden zijn met de plaatsing.

De perfecte match

De perfecte match vind je niet zomaar. Wij steken standaard veel energie in het beter leren kennen van alle partijen. Alleen door een persoonlijke relatie aan te gaan kom je erachter waar iemand past en wat een werkgever aan iemand heeft.

Persoonlijke relatie met de kandidaat

Om jou te helpen aan een mooie nieuwe baan hebben we niet genoeg aan je cv. Wij vinden namelijk dat dit niet genoeg zegt over wie je bent en wat bij jou past. Daarom gaan we altijd eerst uitgebreid met je in gesprek voor we je überhaupt ergens plaatsen. Op die manier hebben we de grootste kans op een succesvolle plaatsing op een project waar jij naar volle tevredenheid aan het werk kan.

Persoonlijke relatie met de opdrachtgever

Natuurlijk moeten we ook goed weten wáár wij mensen plaatsen. We gaan dus bij elk project langs en gaan met elke opdrachtgever in gesprek om meer te weten te komen over wat hij doet en wat voor mensen hij zoekt.

Ons aanbod aan monteursfuncties

Er is natuurlijk niet één soort monteur en daarom bieden wij vacatures voor verschillende monteursfuncties aan op onze site. Zo vind je sneller de vacature die het best bij jouw specialisme past. Hieronder geven we je een paar van de meest gezochte monteurs.

Elektromonteur

Een elektromonteur, of elektricien, is gespecialiseerd in het assembleren, onderhouden en repareren van elektrische installaties en systemen. Hij installeert bijvoorbeeld de elektrische bedrading aan en zorgt ervoor dat machines, apparaten en transformators goed (blijven) werken. Elektrotechniek is een onmisbaar onderdeel in de meeste industrieën en daarom wordt veel gezocht naar een vaardige elektrotechnisch monteur.

Servicemonteur/onderhoudsmonteur

Een servicemonteur, ook onderhoudsmonteur genoemd, is verantwoordelijk voor het onderhoud van apparatuur. Vaak gaat het daarbij om het repareren van geleverde producten bij klanten, maar de monteur kan ook intern bij een bedrijf werkzaam zijn. Er wordt als onderhoudsmonteur van jou verwacht dat je een goede service levert, zowel op het gebied van vakmanschap als qua klantvriendelijkheid.

Allround monteur

Zoals de naam al doet vermoeden, ben je als allround monteur overal inzetbaar. In de praktijk betekent dit veel variatie in je werkzaamheden, maar het is ook mogelijk dat je op één hoofdonderdeel wordt ingezet en daarnaast nog andere monteursklussen voor je rekening neemt. Vaak ben je als allround monteur onderdeel van de technische dienst, die in ploegendienst een breed scala aan apparatuur binnen een bedrijf of op een project dient te installeren en repareren.

Beveiligingsmonteur

Als beveiligingsmonteur installeer je en onderhoud je beveiligingssystemen, op een project of bij klanten. Denk hierbij aan anti-inbraaksystemen, beveiligingscamera’s, en brandmelders. Daarnaast maakt een beveiligingsmonteur ter plekke een analyse van de beveiliging en adviseert hij over maatregelen die genomen kunnen of moeten worden genomen om de veiligheid te verhogen.

Monteur Rotating Equipment

Een Rotating Equipment monteur houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van draaiende onderdelen, zoals pompen, ventilatoren, mixers en kleppen. Vaak draait het daarbij om complexe installaties en werktuigbouwkundige constructies. Dit werk vraagt een hoge mate van expertise, omdat het zeer gevaarlijk kan zijn.

Werken als monteur in Noord-Holland

Op onze site vind je vacatures voor projecten door het hele land, in de Randstad maar evengoed in bijvoorbeeld Friesland, Flevoland en Overijssel. TechResources is gevestigd in Heemskerk en we zijn dan ook gespecialiseerd in plaatsing in Noord-Holland, met veel vacatures voor technische professionals in die provincie.

Is er op het moment geen geschikte vacature voor monteur bij jou in de buurt? Neem dan gewoon even contact op met ons, dan houden wij je op de hoogte met het laatste aanbod.

Internationale monteur vacatures

Je kan bij ons ook internationaal aan de slag. We hebben doorgaans een ruim aanbod aan internationale vacatures voor monteurs. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je ook in België mag werken, maar het is ook mogelijk dat heel Europa jouw werkgebied is, of nog verder dan dat. Bekijk het overzicht voor onze grensverleggende projecten.

Vind jouw nieuwe baan als monteur bij TechResources

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan en start met vinden. Wij helpen je op weg. Bekijk het overzicht aan beschikbare vacatures hierboven en lees verder waar jouw aandacht wordt gevangen. Maak gebruik van de filteropties links in beeld om je zoektocht scherper te stellen. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we je ermee kunnen helpen.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close