info@techresources.nl | (0251) 223 801

VAKKRACHT door AANDACHT

VAKKRACHT door AANDACHT

Ervaringen van andere werkgevers

Bevestiging van gedegen reputatie

TechResources goede partner voor Tata Steel  Het is een bekend probleem: de krapte op de arbeidsmarkt. Voor bedrijven in de technisch-industriële sector is de nood zo mogelijk het hoogst. Zo ook voor Tata Steel in IJmuiden, dat om diverse redenen honderden extra mensen per jaar moet binnenhalen. Daarvoor zet men onder meer gespecialiseerde werving- en selectiebureaus in. TechResources uit Heemskerk is daar één van. Lees verder

Steenland Chocolate BV

“We eisen best veel van de mensen die we bij TechResources inhuren”

Steenland Chocolate BV in Gouda is een chocolade verwerkend bedrijf. Steenland begon ooit als bakkerij in de binnenstad van Gouda en was een begrip in de omgeving. Toen werden er handmatig holle chocoladefiguurtjes gemaakt. Tegenwoordig maakt Steenland hoofdzakelijk chocolademunten, waarvan 90 procent is bestemd voor de export. Steenland verpakt de chocolade zelf in folie en stempelt de figuurtjes erin.

Lees verder

Stork Turbo Services

“We kunnen altijd een beroep doen op TechResources, ook buiten kantooruren”

Stork Turbo Services werkt in een markt met enorme fluctuaties en heeft eigenlijk altijd meer werk dan mensen. Daarom lenen we structureel mensen in die samen met onze specialisten aan een project werken. Dat moeten mensen zijn die we niet de hele tijd aan de hand hoeven mee te nemen. We hebben goede ervaringen met de monteurs die we inhuren van TechResources. Vaak vragen we om dezelfde monteurs. Die zijn bekend met de werkwijze van Stork en hun kennisniveau op ons vakgebied stijgt naarmate we ze vaker inhuren voor projecten.

Lees verder

Mourik probleemoplossers

“TechResources geeft goede invulling aan Partnership”

Hoewel Mourik in de IJmond, en met name op het Corus-terrein, vooral bekend is van de Industriële Reiniging, is het werkgebied van de firma veel breder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan civiele en mechanische werkzaamheden. Maar ook in milieutechniek en projectontwikkeling is de firma thuis. Desgewenst biedt Mourik een totaalpakket aan diensten.

Lees verder

BAM Leidingen & Industrie

“Geen moment twijfel over medewerkers die TechResources aandraagt”

BAM Leidingen & Industrie voert grote projecten uit voor de industrie. Opdrachten zijn bijvoorbeeld afkomstig van de Afvalverwerkingsinstallaties (AVI’s), de Gasunie, de chemische industrie in de Botlek en grote overslagbedrijven. Op dit moment is BAM Leidingen & Industrie, samen met Tebodin, bezig aan de laatste loodjes voor de bouw van een koelwatersysteem voor de derde verbrandingslijn van de Amsterdamse AVI-West. Een project met een looptijd van anderhalf jaar, waar zo’n vijftig mensen bij betrokken zijn: lassers, engineers, fitters, werkvoorbereiders, monteurs en montageleiders.

Lees verder

Stork Turbo Services

“Stap verder met TechResources”

Stork Turbo Services in Almere is een werkmaatschappij binnen Stork. Stork Turbo Services richt zich op het onderhoud van gas- en stoomturbines. Onderhoud vindt plaats op locatie, ‘bij de klant thuis’, of in de werkplaats in Almere. Opdrachtgevers zitten verspreid over de wereld: Duitsland, Scandinavie, de Benelux en het Midden-Oosten. Stork Turbo Services opereert in de markt van de energieproducenten, de petrochemische industrie, Defensie en de procesindustrie.

Lees verder
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

TechResources B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 223 801
M info@techresources.nl
OTYS Recruiting Technology © TechResources B.V. 2018 | Nieuws | Kandidaten | Bedrijven | Voor P&O-HRM | Vacatures
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close