Wij bieden de meest interessante technische vacatures in  werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voor een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, civieltechnische, bouwkundige in de  bouwkunde of civieletechniek, een installatie deskundige in de HVAC en AC/C
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria

Vacatures apparatenbouw

Hoorn

Servicemonteur Koeltechniek

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs in de koeltechniek.  Als Monteur Koeltechnische Installaties ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je voert...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PBB01574
Den Haag

Werkvoorbereider installatiebeheer | Utiliteit

Ter uitbreiding van het team hebben wij behoefte aan een werkvoorbereider WTB/ installatie voor gebouwgebonden installaties.
Gepubliceerd: 08-01-2021
Referentie nr:#PBB01573
A
Heemskerk

Storingsmonteur | Elektrotechniek

Door sterke groei hebben wij behoefte aan een elektromonteur met ervaring, die graag in loondienst werkt of als ZZP'er aan de slag wil. 
Gepubliceerd: 18-12-2020
Referentie nr:#PBB01532
B
IJmuiden

Monteur Elektrotechniek Industrie

Voor één van onze opdrachtgevers in Noord-Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur Elektrotechniek.  Als monteur maakt u onderdeel uit van een groep...
Gepubliceerd: 13-12-2020
Referentie nr:#PBF01524
C
Zaandam

Allround Monteur Mechatronica Verpakkingen

Als Allround Monteur ben je verantwoordelijk voor het mechanisch, elektro en besturingstechnisch onderhoud van een hyper modern machinepark in een 3 ploegendienst.   
Gepubliceerd: 11-12-2020
Referentie nr:#PBF01505
D
Zaandam

Storingsmonteur Mechanisch Food 2-ploegen

Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en modernificatie. Hierbij hou jij je bezig met het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties. 
Gepubliceerd: 10-12-2020
Referentie nr:#PBF01520
E
Amsterdam

Maintenance Engineer Railmaterieeel

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer binnen de afdeling Rail materieel. Hierbij houd jij je bezig met tactisch onderhoud, revisie en modificaties...
Gepubliceerd: 10-12-2020
Referentie nr:#PBF01555
F
Zaandam

Service Monteur | Internationaal | WTB

Voor een leverancier van apparatuur en technologie in o.a. diervoeding, biomassa en oliehoudende zaden zijn wij wij opzoek naar een service monteur met de ambitie om internationaal te werken. 
Gepubliceerd: 10-12-2020
Referentie nr:#PBB01547
G
Heemskerk

Turbine monteur

Projecten in heel Nederland & België  Als turbine monteur werk je aan de hand van werkopdrachten en tekeningen. Werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het aan de hand van tekeningen...
Gepubliceerd: 09-12-2020
Referentie nr:#PBF01544
H
Zaandam

Onderhoudsmonteur Foodindustrie

Wil jij graag werken in een leuke en schone omgeving, met de modernste machines? Dan is deze vacature interessant voor jou.
Gepubliceerd: 09-12-2020
Referentie nr:#PBB01542
I

Geen relevante vacature in de apparatenbouw gevonden?

Wij plaatsen regelmatig aantrekkelijke vacatures in deze sector. Zit er nu niets voor je tussen? Schrijf je dan tóch in bij ons.

Voldoet je CV aan onze functie-eisen? Dan nemen we een telefonische intake met je af. Als dat van beide kanten bevalt, maken we nader kennis bij een bakkie koffie.

Vanaf dat moment ben je scherp bij ons in beeld. Hebben wij een passende vacature voor je? Dan benaderen we je direct.

Inschrijven

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close